(0165) 398 888 info@trivers.nl

Dyslexieonderzoek kosten

Illustratie hand-in-hand

Informeer bij Trivers – Dyslexie Instituut Roosendaal naar een dyslexieonderzoek en de kosten ervan. In onze kleinschalige praktijk staat de persoonlijke ontwikkeling van de cliënt voorop.

Dyslexieonderzoek en de kosten die daarbij komen kijken

Indien u vermoedt dat uw kind last heeft van dyslexie, kunt u bij Trivers – Dyslexie Instituut Roosendaal informeren voor een dyslexieonderzoek en de kosten daarvan. In sommige gevallen wil de zorgverzekeraar de kosten voor een dergelijk dyslexieonderzoek vergoeden. De criteria die zij daarvoor gebruiken, zijn als volgt:

 • Het kind moet dan geboren zijn op of na 1 januari 2000;
 • Op school moeten er lage scores voor lezen en spellen zijn, ondanks dat er hulp wordt geboden op school;
 • Het kind heeft geen andere problemen, zoals ADHD.

Mocht uw kind de diagnose dyslexie krijgen, dan is het mogelijk dat er maar liefst 60 behandelingen vergoed worden. Is dit niet het geval, dan kunnen wij uw zoon of dochter alsnog bijstaan met begeleiding en onderzoek.

Bel ons

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden van een dyslexieonderzoek en de kosten daarvan? Neem dan gerust contact op met Trivers – Dyslexie Instituut Roosendaal door even te bellen: (0165) 398 888. Via de website kunt u de veelgestelde vragen op uw gemak doorlezen, zodat u al meer op de hoogte bent.

Kijk ook eens op de volgende pagina’s:

Contact opnemen

  Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid


  veilig mailen
  Trivers maakt gebruik van ZorgMail voor het veilig versturen van privacygevoelige informatie.

  Trivers streeft continu naar het optimaal leveren van kwalitatief uitstekende en veilige zorg voor cliënten. Nieuwe Europese wetgeving heeft dit nog eens verder aangescherpt en daarom heeft Trivers besloten veilig mailen mogelijk te maken. handleiding veilig mailen