(0165) 398 888 info@trivers.nl

Dyslexie oefeningen

Illustratie hand-in-hand

Trivers – Dyslexie Instituut Roosendaal helpt u graag met dyslexie oefeningen. Wij zijn een kleinschalige praktijk waardoor het mogelijk is dat wij cliënten persoonlijk benaderen en flexibel zijn in het bieden van de juiste zorg.

Hulp bij dyslexie oefeningen

Door dyslexie oefeningen uit te voeren, kunt u of kan uw kind taken als lezen en spelling wat beter onder de knie krijgen. Trivers – Dyslexie Instituut Roosendaal houdt de volgende punten aan als symptomen voor de aandoening:

 • Moeite met het verschil horen tussen bepaalde klanten, zoals de p, t en k;
 • Het is lastig om de aandacht erbij te houden als er klankinformatie gegeven wordt;
 • Reeksen als spellingsregels kunnen moeilijk onthouden worden;
 • Vaste woordencombinaties als uitdrukkingen kunnen niet in het geheugen geprent worden;
 • Hardop lezen gaat vaak in een laag tempo. Is het tempo hoog? Dan worden de woorden vaak geraden, waardoor de zinnen niet kloppen;
 • Het schrijven gaat vaak gepaard met een onleesbaar handschrift. Een net handschrift brengt als nadeel met zich mee dat het schrijven erg traag gaat.

Maak gebruik van onze oefeningen

Bij Trivers – Dyslexie Instistuut Roosendaal bieden wij dyslexie oefeningen. Wilt u hier gebruik van maken? Neem dan vrijblijvend contact op door ons even te bellen: (0165) 398 888. U leest op onze website meer oer de kosten en ook vindt u er de veelgestelde vragen.

Kijk ook eens op de volgende pagina’s:

Contact opnemen

  Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid


  veilig mailen
  Trivers maakt gebruik van ZorgMail voor het veilig versturen van privacygevoelige informatie.

  Trivers streeft continu naar het optimaal leveren van kwalitatief uitstekende en veilige zorg voor cliënten. Nieuwe Europese wetgeving heeft dit nog eens verder aangescherpt en daarom heeft Trivers besloten veilig mailen mogelijk te maken. handleiding veilig mailen