(0165) 398 888 info@trivers.nl
Illustratie hand-in-hand

Dyslexie expert in Huijbergen – Ossendrecht

Trivers – Dyslexie Instituut is in het bezit van het keurmerk van het Kwaliteitsinstituut Dyslexie en is met dit kwaliteiteitskeurmerk een erkend dyslexie behandelaar en voldoet aan de eisen zoals gesteld in het Protocol Dyslexie Diagnose en Behandeling

Trivers – Dyslexie Instituut werkt met een multidisciplinair team van dyslexie specialisten en meerdere GZ-psychologen, een Kinder en Jehttps://dyslexieinstituutroosendaal.nl/wp-admin/post-new.php?post_type=page#ugd psycholoog NIP en een team van psychologen , orthopedagogen en logopedisten.

De specialisten hebben jarenlange ervaring in het onderwijs en de gezondheidszorg en hebben een ruime expertise op het gebied van onderzoek en behandeling van dyslexie.

Een dyslexie onderzoek dyslexiebehandeling in Huijbergen of Ossendrecht

Trivers – Dyslexie Instituut doet dyslexieonderzoek bij kinderen, jongeren en volwassenen. Indien uit het onderzoek blijkt dat er sprake is van dyslexie dan bieden wij graag een dyslexiebehandeling in de omgeving van de gemeente Bergen op Zoom .
Trivers Dyslexie Instituut is in het bezit van het keurmerk van het Kwaliteitsinstituut Dyslexie en is met dit keurmerk een erkend dyslexie behandelaar en voldoet aan de eisen zoals gesteld in het protocol Dyslexie Diagnose en Behandeling.

 • Hoort u het verschil tussen de klanken m en n en een f en g;
 • Het plaatsen van klanken in een bepaalde volgorde;
 • Losse gegevens onthouden in de vorm van rijtjes en jaartallen
 • Veel problemen bij lezen en spelling.

Meer weten?

Wenst u meer informatie over de mogelijkheden voor een behandeling voor dyslexie in de omgeving van de gemeente Bergen op Zoom Neem dan vrijblijvend contact op met Trivers – Dyslexie Instituutdoor even te bellen: (0165) 398 888. Door de veelgestelde vragen op onze website te bekijken, wordt u al snel heel wat wijzer als u of uw kind dyslexiediagnose heeft gekregen. Ook bekijkt u online wat de mogelijke kosten zijn.

Contact opnemen

  Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid


  veilig mailen
  Trivers maakt gebruik van ZorgMail voor het veilig versturen van privacygevoelige informatie.

  Trivers streeft continu naar het optimaal leveren van kwalitatief uitstekende en veilige zorg voor cliënten. Nieuwe Europese wetgeving heeft dit nog eens verder aangescherpt en daarom heeft Trivers besloten veilig mailen mogelijk te maken. handleiding veilig mailen