(0165) 398 888 info@trivers.nl
Illustratie hand-in-hand

Dyslexie expert in de gemeente Steenbergen

Trivers – Dyslexie Instituut is in het bezit van het keurmerk van het Kwaliteitsinstituut Dyslexie en is met dit kwaliteiteitskeurmerk een erkend dyslexie behandelaar en voldoet aan de eisen zoals gesteld in het Protocol Dyslexie Diagnose en Behandeling

Trivers – Dyslexie Instituut werkt met een multidisciplinair team van dyslexie specialisten en meerdere GZ-psychologen, een Kinder en Jeugd psycholoog NIP en een team van psychologen , orthopedagogen en logopedisten.

De specialisten hebben jarenlange ervaring in het onderwijs en de gezondheidszorg en hebben een ruime expertise op het gebied van onderzoek en behandeling van dyslexie.

Meer weten?

Wenst u meer informatie over de mogelijkheden voor een behandeling voor dyslexie in de omgeving van de gemeente Steenbergen Neem dan vrijblijvend contact op met Trivers – Dyslexie Instituutdoor even te bellen: (0165) 398 888. Door de veelgestelde vragen op onze website te bekijken, wordt u al snel heel wat wijzer als u of uw kind dyslexiediagnose heeft gekregen. Ook bekijkt u online wat de mogelijke kosten zijn..

Contact opnemen

    Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid


    veilig mailen
    Trivers maakt gebruik van ZorgMail voor het veilig versturen van privacygevoelige informatie.

    Trivers streeft continu naar het optimaal leveren van kwalitatief uitstekende en veilige zorg voor cliënten. Nieuwe Europese wetgeving heeft dit nog eens verder aangescherpt en daarom heeft Trivers besloten veilig mailen mogelijk te maken. handleiding veilig mailen