(0165) 398 888 info@trivers.nl
Illustratie hand-in-hand

Dyslexiezorg Heijningen, Langeweg, Noordhoek

Bent u op zoek naar dyslexiezorg in Heijningen, Langeweg, Noordhoek ? Trivers Dyslexie Instituut is sinds 2006 dè specialist op het gebied van dyslexie in de regio.

 

Dyslexie onderzoek en dyslexiebehandeling in de Heijningen, Langeweg, Noordhoek .

Trivers – Dyslexie Instituut doet onderzoek naar dyslexie bij kinderen, jongeren en volwassenen. Indien wij het constateren, bieden wij graag een behandeling voor dyslexie in de omgeving van Heijningen, Langeweg, Noordhoek . Er zijn meerdere mogelijkheden om de aandoening te ontdekken. Als uw kind of uzelf moeite heeft met de volgende punten, kunt u een onderzoek laten uitvoeren:

 

Dyslexie expert in de Heijningen, Langeweg, Noordhoek

Trivers – Dyslexie Instituut is in het bezit van het keurmerk van het Kwaliteitsinstituut Dyslexie en is met dit kwaliteiteitskeurmerk een erkend dyslexie behandelaar en voldoet aan de eisen zoals gesteld in het Protocol Dyslexie Diagnose en Behandeling

Trivers – Dyslexie Instituut werkt met een multidisciplinair team van dyslexie specialisten en meerdere GZ-psychologen, een Kinder en Jeugd psycholoog NIP en een team van psychologen , orthopedagogen en logopedisten.

 

De specialisten hebben jarenlange ervaring in het onderwijs en de gezondheidszorg en hebben een ruime expertise op het gebied van onderzoek en behandeling van dyslexie.

 

Meer weten?

Wenst u meer informatie over de mogelijkheden voor een behandeling voor dyslexie in de omgeving van de gemeente Heijningen, Langeweg, Noordhoek  Neem dan vrijblijvend contact op met Trivers – Dyslexie Instituut door even te bellen: (0165) 398 888. Door de vragen op onze website te bekijken, wordt u al snel heel wat wijzer als u of uw kind dyslexiediagnose heeft gekregen. Ook bekijkt u online wat de mogelijke kosten zijn..

Contact opnemen

Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid


veilig mailen
Trivers maakt gebruik van ZorgMail voor het veilig versturen van privacygevoelige informatie.

Trivers streeft continu naar het optimaal leveren van kwalitatief uitstekende en veilige zorg voor cliënten. Nieuwe Europese wetgeving heeft dit nog eens verder aangescherpt en daarom heeft Trivers besloten veilig mailen mogelijk te maken. handleiding veilig mailen