(0165) 398 888 info@trivers.nl
Illustratie hand-in-hand

Behandeling dyslexie Geertruidenberg

Voor een behandeling voor dyslexie in de omgeving van Geertruidenberg kunt u een beroep doen op Trivers – Dyslexie Instituut Roosendaal. Bij ons vindt u een zorgaanbod dat erg compleet is en wij richten ons zowel op kinderen, jongeren en volwassenen.

Een behandeling voor dyslexie in de omgeving van Geertruidenberg

Trivers – Dyslexie Instituut Roosendaal doet onderzoek naar dyslexie bij kinderen, jongeren en volwassenen. Indien wij het constateren, bieden wij graag een behandeling voor dyslexie in de omgeving van Geertruidenberg. Er zijn meerdere mogelijkheden om de aandoening te ontdekken. Als uw kind of uzelf moeite heeft met de volgende punten, kunt u een onderzoek laten uitvoeren:

 • Hoort u het verschil tussen de klanken m en n en een f en g;
 • Het plaatsen van klanken in een bepaalde volgorde;
 • Losse gegevens onthouden in de vorm van rijtjes en jaartallen
 • Veel problemen bij lezen en spelling.

Meer weten?

Wenst u meer informatie over de mogelijkheden voor een behandeling voor dyslexie in de omgeving van Geertruidenberg? Neem dan vrijblijvend contact op met Trivers – Dyslexie Instituut Roosendaal door even te bellen: (0165) 398 888. Door de veelgestelde vragen op onze website te bekijken, wordt u al snel heel wat wijzer als u of uw kind dyslexiediagnose heeft gekregen. Ook bekijkt u online wat de mogelijke kosten zijn.

Contact opnemen

  Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid


  veilig mailen
  Trivers maakt gebruik van ZorgMail voor het veilig versturen van privacygevoelige informatie.

  Trivers streeft continu naar het optimaal leveren van kwalitatief uitstekende en veilige zorg voor cliënten. Nieuwe Europese wetgeving heeft dit nog eens verder aangescherpt en daarom heeft Trivers besloten veilig mailen mogelijk te maken. handleiding veilig mailen