(0165) 398 888 info@trivers.nl

Dyslexiespecialist Breda

Illustratie hand-in-hand

Trivers – Dyslexie Instituut Roosendaal is de dyslexiespecialist in de omgeving van Breda. Wij hechten waarde aan korte communicatielijnen en vertrouwen, zodat we de ontwikkeling van de cliënt op de eerste plaats kunnen zetten.

Bezoek de dyslexiespecialist in de omgeving van Breda

Breng een bezoek aan de dyslexiespecialist in de omgeving van Breda en kom erachter of uw kind daadwerkelijk last heeft van dyslexie. De oorzaken ervan zijn vandaag de dag nog niet helemaal duidelijk. Wat we er wel van weten, is het volgende:

 • Erfelijkheid speelt een grote rol. Heeft één ouder de aandoening, dan heeft het kind er ook 40 tot 50% kans op. Hebben beide ouders dyslexie, dan loopt de kans voor het kind op tot wel 80%.
 • Het gebied in de hersenen waar de schrifttekens gekoppeld moeten worden, is moeilijk te bereiken.
 • Hierdoor worden klankcodes niet goed verwerkt door de hersenen.
 • En zo wordt het niet correct in het geheugen opgeslagen.

Een afspraak maken

Via Trivers – Dyslexie Instituut Roosendaal kunt u een afspraak maken met een dyslexiespecialist in de omgeving van Breda. Wij zijn te bereiken via het telefoonnummer: (0165) 398 888. Leest u op de website ook eens onze veelgestelde vragen door zodat u al meer over het onderwerp te weten komt, ook vindt u daar meer informatie over de kosten.

Kijk ook eens op de volgende pagina’s:

Contact opnemen

  Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid


  veilig mailen
  Trivers maakt gebruik van ZorgMail voor het veilig versturen van privacygevoelige informatie.

  Trivers streeft continu naar het optimaal leveren van kwalitatief uitstekende en veilige zorg voor cliënten. Nieuwe Europese wetgeving heeft dit nog eens verder aangescherpt en daarom heeft Trivers besloten veilig mailen mogelijk te maken. handleiding veilig mailen