(0165) 398 888 info@trivers.nl

Dyslexie specialist Etten-Leur

Illustratie hand-in-hand

Trivers  – Dyslexie Instituut Roosendaal is de Dyslexie specialist in de omgeving van Etten-Leur. Wij vinden het belangrijk dat wij in onze praktijk een compleet aanbod qua zorg kunnen leveren en dat zowel volwassenen als kinderen en jongeren bij ons terecht kunnen.

Ga naar een dyslexie specialist in de omgeving van Etten-Leur

Indien u vermoedt dat uw kind lijdt aan letterblindheid, dan kunt u eens een bezoek brengen aan Trivers – Dyslexie Instituut Roosendaal, de dyslexie specialist in de omgeving van Etten-Leur. Als de diagnose is gesteld, zoeken wij uit of het kind extra zorg nodig heeft op school. Het is de verantwoordelijkheid van de instelling dat er dan een handelingsplan komt. Hierin staat onder andere:

 • De start situatie van de leerling.
 • Welke doelen streeft de school na voor de leerling?
 • Wat doet de school er zelf aan deze doelen te bereiken?
 • Schakelt de school extra deskundigheid in?
 • Hoe worden de vorderingen geregistreerd?

Onze diensten

Voor meer informatie over de diensten van Trivers – Dyslexie Instituut Roosendaal, de dyslexie specialist in de omgeving van Etten-Leur, kunt u gerust contact met ons opnemen door even te bellen. Wij zijn bereikbaar op het telefoonnummer: (0165) 398 888. Door op de website de veegestelde vragen door te lezen, komt u snel meer over ons te weten. Ook vindt u online de kosten.

Kijk ook eens op de volgende pagina’s:

Contact opnemen

  Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid


  veilig mailen
  Trivers maakt gebruik van ZorgMail voor het veilig versturen van privacygevoelige informatie.

  Trivers streeft continu naar het optimaal leveren van kwalitatief uitstekende en veilige zorg voor cliënten. Nieuwe Europese wetgeving heeft dit nog eens verder aangescherpt en daarom heeft Trivers besloten veilig mailen mogelijk te maken. handleiding veilig mailen