(0165) 398 888 info@trivers.nl

Dyslexie specialist Bergen op Zoom

Illustratie hand-in-hand

Trivers – Dyslexie Instituut Roosendaal is de dyslexie specialist in de omgeving van Bergen op Zoom. Wij hebben een kleinschalige praktijk waar wij zowel jongeren, kinderen als volwassenen op een passende en persoonlijke manier hulp bieden.

Maak gebruik van de kennis van een dyslexie specialist nabij Bergen op Zoom

Als dyslexie specialist in de omgeving van Bergen op Zoom staat Trivers – Dyslexie Instituut Roosendaal voor u klaar. De oorzaken van de aandoening zijn niet helemaal duidelijk. Wel weten we het volgende:

 • Het gebied in de hersenen waar klanken gekoppeld moeten worden, is moeilijk te bereiken of zwak aangelegd.
 • Dit heeft als gevolg dat klankcodes incorrect of niet helemaal volledig verwerkt worden.
 • Zo wordt het ook niet goed in het geheugen opgeslagen.
 • Concreet gezegd heeft men problemen met het verwerken van taal op een fonologische manier.
 • Vaak is er sprake van erfelijkheid. Heeft één ouder het? Dan heeft het kind 40 tot 50% kans. En als beide ouders het hebben, dan is er bij het kind 80% kans aanwezig op dyslexie.

Informeer bij de specialist

Indien u gebruik wenst te maken van Trivers – Dyslexie Instituut Roosendaal, de dyslexie specialist in de omgeving van Bergen op Zoom, kunt u contact met ons opnemen door even te bellen: (0165) 398 888. Lees via de website onze veelgestelde vragen waardoor er al veel onduidelijkheden worden weggenomen. Ook vindt u online de kosten.

Kijk ook eens op de volgende pagina’s:

Contact opnemen

  Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid


  veilig mailen
  Trivers maakt gebruik van ZorgMail voor het veilig versturen van privacygevoelige informatie.

  Trivers streeft continu naar het optimaal leveren van kwalitatief uitstekende en veilige zorg voor cliënten. Nieuwe Europese wetgeving heeft dit nog eens verder aangescherpt en daarom heeft Trivers besloten veilig mailen mogelijk te maken. handleiding veilig mailen