(0165) 398 888 info@trivers.nl

Dyslexie behandeling Sint Willebrord

Illustratie hand-in-hand

Trivers – Dyslexie Instituut Roosendaal helpt u graag bij een dyslexie behandeling in de omgeving van Sint Willebrord. Wij vinden het belangrijk dat wij zowel voor kinderen, jongeren als volwassen een compleet zorgaanbod kunnen bieden, zodat iedereen de kans krijgt zich te ontwikkelen.

Professionele dyslexie behandeling in de omgeving van Sint Willebrord

Trivers- Dyslexie Instituut Roosendaal is een kleinschalige praktijk waardoor wij alle cliënten de persoonlijke aandacht kunnen geven die ze nodig hebben. Als u merkt dat uw kind last heeft van de volgende symptomen, kunt u kiezen voor een dyslexie behandeling in de omgeving van Sint Willebrord:

  • Hardop lezen gaat moeizaam. Dit verschilt van een leestempo dat erg traag is tot het spellen van de woorden. Ook worden er soms veel leesfouten gemaakt, omdat het kind simpelweg de woorden raadt in plaats van leest.
  • Vaak is het handschrift lastig te lezen en vindt u veel woorden die zijn doorgehaald. Wie wel leesbaar schrijft, heeft vaak een te laag tempo.

Meer informatie

U kunt voor meer informatie over een dyslexie behandeling in de omgeving van Sint Willebrord contact opnemen met Trivers – Dyslexie Instituut Roosendaal. Wij zijn te bereiken op het telefoonnummer: (0165) 398 888. Via onze website leest u meer over de kosten en u kunt de veelgestelde vragen op uw gemak doornemen.

Kijk ook eens op de volgende pagina’s:

Contact opnemen

    Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid


    veilig mailen
    Trivers maakt gebruik van ZorgMail voor het veilig versturen van privacygevoelige informatie.

    Trivers streeft continu naar het optimaal leveren van kwalitatief uitstekende en veilige zorg voor cliënten. Nieuwe Europese wetgeving heeft dit nog eens verder aangescherpt en daarom heeft Trivers besloten veilig mailen mogelijk te maken. handleiding veilig mailen