(0165) 398 888 info@trivers.nl

Dyslexie behandeling Etten-Leur

Illustratie hand-in-hand

U kunt bij Trivers – Dyslexie Instituut Roosendaal terecht voor een dyslexie behandeling in de omgeving van Etten-Leur. Wij zijn hebben een kleinschalige praktijk waardoor wij ons kunnen focussen op een persoonlijke benadering.

Een persoonlijke benadering bij dyslexie behandeling in de omgeving van Etten-Leur

Bij Trivers- Dyslexie Instituut Roosendaal is het mogelijk een dyslexie behandeling in de omgeving van Etten-Leur te krijgen. Ook op school is het van belang dat kinderen extra zorg en aandacht krijgen. Bij het maken van een plan van aanpak kijken wij naar het volgende:

 • Wat is de situatie waarin de leerling zich bevindt?
 • Welke doelen streeft de school na voor de leerling?
 • Wat zijn de maatregelen die de school zelf al neemt?
 • Zijn er externe deskundigen die door de onderwijsinstelling zelf worden ingeschakeld en treffen zij speciale voorzieningen?
 • Hoe worden de vorderingen van de leerling bij gehouden?

Indien wij willen aantonen dat er sprake is van dyslexie, dient u er rekening mee te houden dat dit ongeveer een half jaar de tijd nodig heeft.

Bel ons en laat u informeren

Op onze website kunt u op uw gemak onze veelgestelde vragen doorlezen zodat u snel op de hoogte bent van onze diensten. Hebt u overige vragen? Schroom dan niet contact met ons op te nemen: (0165) 398 888. De kosten die bij een dyslexie behandeling in de omgeving van Etten-Leur komen kijken, bekijkt u online.

Kijk ook eens op de volgende pagina’s:

Contact opnemen

  Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid


  veilig mailen
  Trivers maakt gebruik van ZorgMail voor het veilig versturen van privacygevoelige informatie.

  Trivers streeft continu naar het optimaal leveren van kwalitatief uitstekende en veilige zorg voor cliënten. Nieuwe Europese wetgeving heeft dit nog eens verder aangescherpt en daarom heeft Trivers besloten veilig mailen mogelijk te maken. handleiding veilig mailen