(0165) 398 888 info@trivers.nl
Illustratie hand-in-hand

Trivers – Dyslexie Instituut Roosendaal kan u helpen om dyslexie te behandelen. Wij vinden het belangrijk dat jongeren, volwassenen en natuurlijk kinderen hulp krijgen bij hun ontwikkeling als het gaat om technisch lezen en spelling.

Een professionele en persoonlijke dyslexie behandeling

Wie moeite heeft met lezen, schrijven en spellen, kan de diagnose dyslexie krijgen. Bij Trivers – Dyslexie Instituut Roosendaal kunnen wij dyslexie behandelen, zodat de gevolgen ervan beperkt blijven. Uw kind kan namelijk problemen gaan ervaren met het volgende:

  • Een achterstand in het onderwijs, omdat de capaciteiten niet op de juiste manier ontwikkeld kunnen worden;
  • Het zelfvertrouwen kan ondermijnd worden als het kind merkt dat het de klasgenootjes niet bij kan benen. Door extra leesoefeningen kan dit verholpen worden.

Niet alleen op school kan uw kind last hebben van de belemmering. Ook bij een vervolgopleiding of zelfs in het bedrijfsleven kan het belemmerend werken. Daarom vinden wij het belangrijk dat kinderen de kans krijgen dit te verhelpen.

Laat dyslexie meteen behandelen

Wilt u graag dat uw kind bij Trivers – Dyslexie Instituut Roosendaal zijn of haar dyslexie laat behandelen? Lees dan voor meer informatie eens de veelgestelde vragen op onze website door. Ook vindt u daar wat de kosten zijn die erbij komen kijken. Voor overige vragen kunt u ons natuurlijk altijd even bellen: (0165) 398 888.

Kijk ook eens op de volgende pagina’s:

Contact opnemen

Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid