(0165) 398 888 info@trivers.nl

Dyslexie begeleiding Etten-Leur

Illustratie hand-in-hand

Trivers – Dyslexie Instituut Roosendaal biedt professionele dyslexie begeleiding in de omgeving van Etten-Leur. Bij ons staat de cliënt voorop, samen met zijn of haar persoonlijke ontwikkeling. Wij zijn van mening dat vertrouwen en korte communicatielijnen hierbij van belang zijn.

Kies voor dyslexie begeleiding in de omgeving van Etten-Leur

Indien u vermoedt dat uw kind of juist uzelf lijdt aan letterblindheid, kunt u kiezen voor dyslexie begeleiding in de omgeving van Etten-Leur. Dit wordt aangeboden door Trivers – Dyslexie Instituut Roosendaal. Hoewel veel mensen problemen ervaren met dyslexie, hebben wetenschappers de precieze oorzaak ervan nog niet weten te achterhalen. Wel weten we dat het te maken heeft met het volgende:

 • Waarschijnlijk is het gebied in de hersenen waar schrifttekens en klanken voorkomen moeilijk te bereiken;
 • De klankcodes kunnen daarom niet volledig verwerkt worden in de hersenen, waardoor het niet goed in het geheugen terecht komt;
 • Er is sprake van een erfelijke factor.

 

Maak gebruik van onze begeleiding

Wilt u graag gebruik maken van de dyslexie begeleiding in de omgeving van Etten-Leur, neem dan vrijblijvend contact op met Trivers Dyslexie Instituut Roosendaal door even te bellen: (0165) 398 888. U kunt via onze website de veelgestelde vragen doornemen zodat u al van veel op de hoogte bent. Ook leest u online meer over de kosten die erbij komen kijken.

Kijk ook eens op de volgende pagina’s:

Contact opnemen

  Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid


  veilig mailen
  Trivers maakt gebruik van ZorgMail voor het veilig versturen van privacygevoelige informatie.

  Trivers streeft continu naar het optimaal leveren van kwalitatief uitstekende en veilige zorg voor cliënten. Nieuwe Europese wetgeving heeft dit nog eens verder aangescherpt en daarom heeft Trivers besloten veilig mailen mogelijk te maken. handleiding veilig mailen