(0165) 398 888 info@trivers.nl

Dyslexie begeleiding Drimmelen

Illustratie hand-in-hand

Trivers – Dyslexie Instituut Roosendaal staat voor u klaar met dyslexie begeleiding in de omgeving van Drimmelen. Wij bieden een zorgaanbod dat erg compleet is. Wij staan namelijk klaar voor zowel volwassenen als voor jongeren en kinderen.

Professionele dyslexie begeleiding in de omgeving van Drimmelen

De dyslexie begeleiding in de omgeving van Drimmelen die wordt aangeboden door Trivers – Dyslexie Instituut Roosendaal, is niet alleen beschikbaar voor kinderen en jongeren, maar ook voor volwassenen. Als u of uw kind last heeft van de volgende symptomen, is het mogelijk dat u lijdt aan dyslexie:

 • Problemen bij schrijven, lezen en spelling;
 • De aandacht niet erbij kunnen houden als er klankinformatie gegeven wordt;
 • Het onthouden van uitdrukkingen en gezegdes is heel moeilijk;
 • Rijtjes en woordjes zijn lastig om in het geheugen te prenten;
 • Het verschil tussen bepaalde klanken hoort u niet, zoals de m en n, of de s en de f.

Veelgestelde vragen

Door via onze website de veelgestelde vragen door te nemen, zult u al snel heel wat meer te weten komen over dyslexie. Wilt u graag meer informatie over de dyslexie begeleiding in de omgeving van Drimmelen, die wordt aangeboden door Trivers – Dyslexie Instituut Roosendaal? Dan kunt u gerust contact opnemen door even te bellen: (0165) 398 888. Via de website vindt u de kosten die bij een behandeling komen kijken.

Kijk ook eens op de volgende pagina’s:

Contact opnemen

  Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid


  veilig mailen
  Trivers maakt gebruik van ZorgMail voor het veilig versturen van privacygevoelige informatie.

  Trivers streeft continu naar het optimaal leveren van kwalitatief uitstekende en veilige zorg voor cliënten. Nieuwe Europese wetgeving heeft dit nog eens verder aangescherpt en daarom heeft Trivers besloten veilig mailen mogelijk te maken. handleiding veilig mailen